Gaziantep Genel İngilizce Kursu

Gaziantep Genel İngilizce Kursu

Güneydoğu’nun en önemli kentlerinden olan Gaziantep, dil eğitiminde önemli fırsatlar sunuyor. Bölgenin en eski dil öğretim kursunu bünyesinde barındıran Gazikent Eğitim Kurumları İngilizce öğrenmek, mevcut yabancı dil seviyesini geliştirmek ve bu alanda mesafe kat etmek isteyenlere nitelikli bir eğitim ortamı hazırlıyor.

Küreselleşen dünyada yabancı dil ihtiyacı günden güne artmaktadır. Yabancı bir dile hâkimiyeti olan kişiler iş dünyasında kolaylıkla kendilerine yer bulabilmektedir. Bu ihtiyacın farkında olan Gazikent Eğitim Kurumları 30 yıllık deneyimi, alanında profesyonel yerli ve yabancı hocaları ile yabancı dil öğrenmek isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor.

Gaziantep Gazikent Eğitim Kurumlarında İngilizce eğitimlerimize temel düzey olan A1 ve A2 düzeylerinden başlıyoruz. A1 ve A2 düzeyi için haftada iki gün olmak üzere dört ay boyunca toplam 96 saat süren bir eğitim programı uygulamaktayız.  Bu programda İngilizce eğitiminin en yaygın ve kaliteli kaynaklarından olan Oxford Headway Yayınlarını kullanmaktayız. Bunun yanında etkileşimli dijital materyaller aracılığıyla İngilizce becerilerinin gelişimini desteklemekteyiz.

İngilizce Gaziantep Gazikent Eğitim kurumlarında öğrenilir. Çünkü kurumumuzda tüm sınıflarımız derslerin hızlı, etkili ve eğlenceli şekilde öğrenilmesine yönelik olarak düzenlenmiştir. Ders içinde dinleme ve konuşma etkinlikleri yapılarak beceriler pekiştirilmektedir. Film izleme, müzik dinleme, konuşma etkinlikleri ile etkileşimli bir sınıf ortamı oluşturulmaktadır. Ayrıca kurs süresince ödevler verilmektedir.

Sınıflarımız U düzeninde planlanmış, klimalı, projeksiyonlu ve ses sistemli sınıflardır. Kurumumuzda öğrencilerin aktif oluğu bir eğitim metodu uygulanmaktadır. Böylece sadece akademik düzeyde değil, günlük hayatta İngilizce kullanılmasına dönük bir eğitim verilmektedir. Gaziantep İngilizce kursumuz sayesinde; konuşma, okuduğunu anlama, kendini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilme ve yazma becerileri kazandırılmaktadır.

B1 – B2 ve C1 – C2 düzeylerinde verdiğimiz İngilizce eğitimleri daha çok ileri düzey İngilizce kullanımına yöneliktir. Bu eğitimlerde temel düzeydeki adayların İngilizce bilgi ve becerileri dinleme, konuşma, okuma ve yazma alanlarında desteklenmektedir. Bu eğitimlerin her biri dört ay toplamda 96 saat sürecek şekilde planlanmaktadır.

Gaziantep İngilizce eğitim programlarımızın detayları için kurumumuz eğitim danışmanlarına başvurabilirsiniz. Bunun yanında Gazikent Eğitim Kurumlarının YouTube kanalından örnek ders ve konu anlatımı videolarımızı izleyerek eğitim sistemimiz hakkında bir görüş sahibi olabilirsiniz. 

Paylaş: