ALMANCA KURSU

Güneydoğu Anadolu’nun köklü eğitim kurumlarından olan Gaziantep Gazikent Eğitim Kurumları, şehrin en eski dil öğretim kursunu bünyesinde barındırmaktadır. 30 yıldır kesintisiz bir şekilde bölge insanına hizmet veren Gazikent Eğitim Kurumları Almanca öğretimi konusunda liderliğini sürdürmektedir.

Almanca öğrenmek günümüz şartlarında kişilere birçok kapıyı açmaktadır. Ülkemizin ekonomik alanda önemli partnerlerinden olan Almanya ile iş yapmak, Almanya’ya gitmek isteyenlerle kültürel anlamda Alman dilinin zenginliklerinden yararlanmak isteyenler için Almanca vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Bu ihtyiacın bilincine olan Gaziantep Gazikent Eğitim Kurumları Almanca kurslarında temel düzey olan A1 – A2 düzeyinden başlayarak orta düzey B1 ve B2 ile ileri düzey C1 ve C2 düzeylerinde Almanca eğitimi vermektedir.

Gazikent Eğitim Kurumlarında, Almanca kursumuz etkileşimli sınıflarda düzenlenmektedir. Sınıflarımız U oturma planına göre dekore edilmiştir. Projeksiyon ve ses sistemli sınıflarımızda dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerine yönelik dersler işlemekteyiz. Bu sayede sadece akademik bir eğitim almıyor, aynı zamanda Almancayı pratik biçimde kullanacak bir donanıma kavuşuyorsunuz.

Grup derslerimizde öğrencilerimiz haftalık ödevlendirilmektedir. Birlikte film izleme, müzik dinleme, metin okuma ve Almanca konuşma etkinlikleri yapılmaktadır. Alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimizin rehberliğinde her hafta Almanca pratiği yapma şansınız bulunmaktadır. İsteyenler için bire bir ders paketlerimizle de hizmetinizdeyiz.

Eğitimlerimiz her bir düzey için dört ay ve toplamda 96 saat sürmektedir. Temel düzeyden gelen bir aday 12 ay ve 288 saatlik bir eğitimle en ileri düzeyde Almanca öğrenebilmektedir.

Gaziantep Gazikent Eğitim Kurumları  uluslararası geçerliliği olan Almanca sertifikasını, Gaziantep’te almanız mümkün olmaktadır. ÖSD dışında Goethe Enstitüsünün de sınavlarına hazırlık imkânı sunmaktayız.

Gaziantep Gazikent Eğitim Kurumlarının Almanca örnek ders videolarına, kurumumuzun YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz konularda eğitim danışmanlarımıza başvurabilirsiniz. 

Paylaş: